ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Αμάουρι Χάρντι ο εκλεκτός για την θέση του έβδομου ξένου

Μαρούσι: Αμάουρι Χάρντι ο εκλεκτός για την θέση του έβδομου ξένου
AP PHOTO/PAUL SANCYA

Τον εκλεκτό του για την θέση του έβδομου ξένου βρήκε το Μαρούσι, με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να ανακοινώνει πως ο Αμάουρι Χάρντι (25 χρόνων, 1.85 μέτρα) βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την διαδικασία με τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Αμάουρι Χάρντι βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Αμαρουσίου και αναμένεται να αποτελέσει τον έβδομο ξένο της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ (25 χρόνων, 1.85 μέτρα) έφτασε στην χώρα μας την Παρασκευή (20/10) και θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ενταχθεί στο Μαρούσι.

Οι υπόλοιποι έξι ξένοι του Αμαρουσίου είναι οι Στέφαν Πένο, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Αϊζάια Όσμπορν, Αχμέντ Χιλ, Σακούρ Τζούστον και Αϊζάια Μπρίσκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμαρουσίου:

"Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή (20/10), ο Αμερικανός γκαρντ Amauri Hardy (25, 1,85) για λογαριασμό του Αμαρουσίου. Ο παίκτης που φοίτησε στο UNLV (2017-2020) και αποφοίτησε από το Oregon (2020-2021), έχει παίξει στην G League για λογαριασμό των επιλέκτων Ignite (2020-21) και των Texas Legends (2022) που είναι θυγατρική των Μάβερικς και στους οποίους αγωνίζεται ο μικρός αδελφός του Jaden. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, προορίζεται για την θέση του 7ου ξένου.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται, χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία των “κιτρίνων” για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας στην Πάτρα με τον Προμηθέα για την 3η αγωνιστική της Basket League".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ