ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Μάρκοβιτς: "Μεγάλο σχολείο ο Ερυθρός Αστέρας"

Μάρκοβιτς: "Μεγάλο σχολείο ο Ερυθρός Αστέρας"
INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της ιστορίας που ζει φέτος ο Πανελευσινιακός. Μιλά στο Sport24.gr. για το ρόλο του, αλλά και για τον Ερυθρό Αστέρα που τον έκανε επαγγελματία.

Έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά στη Δράμα, ήρθε η στιγμή που ο Νίκολα Μάρκοβιτς ήταν υποχρεωμένος να "σκοτώσει" τον ΚΑΟΔ. Το έπραξε στο παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τους Δραμινούς, για την 9η αγωνιστική, εκεί όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 83-69, με τον Σέρβο φόργουορντ να έχει 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" μίλησε στο Sport24.gr για το πέρασμά του από τον ΚΑΟΔ και το συναπάντημα με τους "φίλους μου από τη Δράμα", τα όσα έμαθε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και το αποψινό (12/12, 21:45) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Σέρβους.

" Δεν θα έλεγα ότι είχα έξτρα κίνητρο, με τη λογική να δείξω κάτι παραπάνω κόντρα στον ΚΑΟΔ. Όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό ήθελα απλά να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή επειδή απέναντί μου έβλεπα γνώριμα πρόσωπα, αλλά στην πορεία το ξεπέρασα", είπε αρχικά, πριν επεκταθεί και μιλήσει για τους πρώην συμπαίκτες του:

" Όλα τα παιδιά του ΚΑΟΔ παραμένουν φίλοι μου, ειδικά οι Έλληνες με τους οποίους συνυπήρξα πέρσι. Ο Σλαφτσάκης και ο Ζάρας είναι εξαιρετικά παιδιά, όπως και ο κόουτς Μέξας που είναι καλός άνθρωπος. Με τα παιδιά μιλάμε ακόμα στο τηλέφωνο. Εκτιμώ τους πάντες, από τον πρόεδρο μέχρι τον κόσμο της Δράμας".

Πριν μιλήσει για την εμπειρία του στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League: " Πέρσι ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στην πορεία είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Τα όσα έζησα πέρσι μου έμαθαν πως πρέπει να λειτουργώ φέτος στο πρωτάθλημα".

Όσο για το όνειρο των πλέι οφ; Ούτε λόγος! Είναι νωρίς ακόμα: " Κάναμε άσχημη αρχή στο πρωτάθλημα και τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι πολύ μακρινό να μιλήσουμε για τα πλέι οφ, ειδικά από τη στιγμή που δεν είμαστε ακόμη σε θέση να έχουμε σαφή εικόνα της βαθμολογικής κατάστασης".

"Τυχερός που έπαιξα στον Ερυθρό Αστέρα"

Μάρκοβιτς: "Μεγάλο σχολείο ο Ερυθρός Αστέρας"

ήμουν τυχερός που έπαιξα εκεί. Όλη αυτή η εμπειρία με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου αγωνιστικά και να μπω στο κλίμα του επαγγελματικού μπάσκετ. Μπορεί να μην είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας υπήρξε ένα μεγάλο σχολείο για μένα".

Επί τη ευκαιρία, θα πάει στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (12/12, 21:45) για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση: " Εννοείται πως θα είμαι στο ΣΕΦ. Δεν έρχεται κάθε μέρα ο Ερυθρός Αστέρας στην Ελλάδα! Θέλω να δω την ομάδα από κοντά. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, λόγω του δεσμού που υπάρχει μεταξύ των οπαδών".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ