ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: “Μακριά ακόμη από αυτά που θέλουμε”

Ο Μπαρτόλο πανηγυρίζει το γκολ του Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό Eurokinissi

Διαβάστε όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το φιλικό με τον ΚΑΟΔ. Τι ανέφερε ο Γιώργος Δέδας

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ, σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Πυλαίας.

“Ήταν ένα φιλικό και θέλαμε να δούμε διάφορα σχήματα και ορισμένα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σε κάποιες καταστάσεις φάνηκε ότι ακόμη είμαστε μακριά και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

“Εμφανίσαμε κάποιες αδυναμίες επιθετικά και μας βγήκαν και στην άμυνα στο ξεκίνημα. Εχουμε ακόμη φιλικά παιχνίδια και θα δούμε εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε”.

Για τις αδυναμίες επεσήμανε: “Εμφανίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη κάποια πράγματα, ενώ οι νέοι παίκτες που ήρθαν θέλουν κι άλλο χρόνο. Μας βγαίνει και η κούραση”.

Για το ματς με τον Αρη σχολίασε: “Καμιά ομάδα δεν θα είναι έτοιμη τότε, αν δεν περάσουν δύο μήνες με πρωτάθλημα δύσκολα κάποια ομάδα θα είναι έτοιμη”.

Για τον ψηλό που αναδεικνύει η ομάδα τόνισε: “Θέλουμε να παίζει καλή άμυνα, να παίρνει ριμπάουντ, να τραβάει έξω την άμυνα του αντιπάλου και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο παίκτης να έχει κάποιο μέγεθος”.

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του δήλωσε: “Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Μας βγαίνει και η κούραση γιατί κάναμε διπλές προπονήσεις. Απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι το ματς με τον Αρη πρέπει έτσι κι αλλιώς να είμαστε έτοιμοι, πόσο μάλλον τώρα που είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να παρουσιαστούν και τα νέα παιδιά και ειδικότερα ο Κούπερ, ο οποίος έχει ταλέντο, όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα και αυτό θέλει χρόνο”.

Για τις διαφορές της περσινής ομάδας σε σχέση με την φετινή: “Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα, βγάζουμε κάποιες φάσεις τις οποίες δεν τελειώνουμε αλλά αυτό οφείλεται στην κούραση που έχουμε. Στα επίσημα ματς αυτό δεν θα υπάρχει”.

Για το πιο γρήγορο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: “Μία ομάδα που έχει ταλέντο πρέπει να παίζει γρήγορα, για να αρέσει στον κόσμο. Ετσι έκανε και το Ρέθυμνο και η συνταγή αυτή πέτυχε”.

Σε καλό δρόμο για Κόνιαρη

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στον 16χρονο, Κόνιαρη και το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Πρέλεβιτς και τον ατζέντη του νεαρού, Δελημπαλταδάκη. Εκφράστηκε κοινή επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα μελλοντικά ο Κόνιαρης και να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αν και νωρίς, στον “Δικέφαλο” δίνουν βαρύτητα σε αυτό το θέμα ενώ ανάμεσα σε Πρέλεβιτς και Δελημπαλτάκη συζητήθηκαν και οι οφειλές στον Κασελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ