ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: “Δύσκολο παιχνίδι, ισχυρή η Κηφισιά”

INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το ματς με την Κηφισιά, για την οποία έκανε εγκωμιαστικά σχόλια.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 17.00 υποδέχεται την Κηφισιά, με τον τεχνικό του “Δικεφάλου”, Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους “ασπρόμαυρους”. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, με πολύ βάθος κι ένα γεμάτο ρόστερ, από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Η Κηφισιά έχει δύναμη και κοντά στο καλάθι, αλλά και μακριά από αυτό, μπορεί να τρέξει, αλλά και να απειλήσει σε οργανωμένο παιχνίδι και την βοηθά σε αυτό το γεγονός ότι έχει καλούς σουτέρ, καλό πλέι μέικερ και παίκτες με μεγάλη εμπειρία ακόμα κι από την Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι αυτό και πουθενά αλλού”.

Κακαρούδης: “Να προσέξουμε τον ρυθμό…”

Ο Κώστας Κακαρούδης τόνισε: ” Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισής μας στην επόμενη φάση του Eurocup, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα και σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδ. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατό ρόστερ, δεν αφήνει κανένα ματς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μας για να πάρουμε τη νίκη. Η απώλεια του Χαραλαμπίδη είναι σημαντική, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτήν και ελπίζουμε ότι όσο περνά ο καιρός θα βοηθά περισσότερο και ο Μπρέμερ. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό, να προσέξουμε τον ρυθμό για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ