ΙΣΠΑΝΙΑ

Μαρκ Γκασόλ για Μπαρτσελόνα και NBA: "Δεν αποκλείω τίποτα"

Ο Μαρκ Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Μαρκ Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας 2021 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Μπαρτσελόνα ή το ΝΒΑ μίλησε σε συνέντευξή του σε καταλανικό ραδιόφωνο ο Μαρκ Γκασόλ αναφέροντας πως δεν αποκλείει τίποτα και πως πρέπει πρώτα να βρει την αγωνιστική του φόρμα.

Για τα πλάνα του ως παίκτης και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα ή το ΝΒΑ πριν από το τέλος της καριέρας του μίλησε στο καταλανικό ραδιόφωνο Rac1 ο Μαρκ Γκασόλ. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος σέντερ μίλησε και για την Τζιρόνα στην οποία αγωνίστηκε μετά από πολλά χρόνια και παραδέχτηκε πως ακόμα δεν γνωρίζει εάν αυτός θα είναι ο τελευταίος σταθμός στην μεγάλη του καριέρα.

"Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω.

Δεν ξέρω αν η Τζιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της Τζιρόνα και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό. Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ