ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ο Μαρίνκοβιτς στην Game Night: "Νομίζω ο τραυματισμός του Μίτσιτς δεν είναι σοβαρός"

Ο Μαρίνκοβιτς στην Game Night: "Νομίζω ο τραυματισμός του Μίτσιτς δεν είναι σοβαρός"

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Σερβίας μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς αλλά και τα φαβορί που βλέπει για μετάλλιο στο Eurobasket.

Η Σερβία επικράτησε της Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη των Σέρβων, μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς αλλά και τα φαβορί που βλέπει για μετάλλιο στο Eurobasket.

Όπως ανέφερε ο τραυματισμός του Μίτσιτς δεν φαίνεται σοβαρός ενώ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μη είναι μαζί τους στο Eurobasket.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Game Night:

Για τον Μίτσιτς: "Νομίζω δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, βέβαια είναι ακόμα ζεστό το τραύμα του. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια αν δεν έχουμε τον Μίτσιτς, που το απεύχομαι, τότε τα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά και να είμαστε πάρα πολύ καλοί".

Για το Eurobasket: "Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες, όπως η Ελλάδα, εμείς, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Λιθουανία και φυσικά η Γαλλία που μπορούν να παλέψουν αλλά πηγαίνουμε βήμα βήμα και παιχνίδι το παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ