ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρία Δαρσινού: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Σλούκα που είναι πάντα στο πλευρό του

sloukas darsinou
sloukas darsinou INSTAGRAM /@MARIA_DARSINOU

Στο ΣΕΦ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/5) η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού και πανηγύρισε με την ψυχή της την πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Final Four της διοργάνωσης.

Μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε (84-72) οι ερυθρόλευκοι προκρήθηκαν στο Final Four της Euroleague. Από το βράδυ της Τρίτης (9/5) οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν "ρίξει" τα social media με φωτογραφίες της αγαπημένης τους ομάδας που προκρίθηκε για 12η φορά στην τελική τετράδα της κορυφαίας μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεταξύ των όσων παρευρέθηκαν στις κατάμεστες κερκίδες του ΣΕΦ, ήταν η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, ο οποίος μάλιστα αναδείχτηκε και ο MVP των Game 5 της EuroLeague.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μαρία Δαρσινού, ήταν για ακόμα μία φορά ήταν στο πλευρό του διεθνή γκαρντ για να τον στηρίξει. Μάλιστα η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Σλούκα ανάρτησε αρκετές εικόνες μετά την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων δημοσίευσε ένα instagram story με εικόνα του συζύγου της ως MVP του πέμπτου αγώνα, αναφέροντας το πόσο περήφανη είναι για εκείνον, ο οποίος στο Game 5 σημείωσε 22 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.

sloukas
sloukas INSTAGRAM / @MARIA_DARSINOU


Πέρα από την στήριξή της, με κάθε αφορμή στον αγαπημένο της, η Μαρία Δαρσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Έτσι και χθες ανέβασε μία σελφι της με μαγιό, δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο σώμα της.

darsinou
darsinou INSTAGRAM / @MARIA_DARSINOU
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ