EUROLEAGUE

Μάλκολμ Ντιλέινι: "Πείτε στον Μπαρτζώκα να μου δώσει μηνιαίο συμβόλαιο"

Μάλκολμ Ντιλέινι: "Πείτε στον Μπαρτζώκα να μου δώσει μηνιαίο συμβόλαιο"
LATO KLODIAN/EUROKINISSI

Μηνιαίο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ονειρεύεται ο Μάλκολμ Ντιλέινι, που συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τα παρκέ.

Ο τραυματισμός του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δημιούργησε μία νέα συνθήκη στον Ολυμπιακό, που κατά δήλωση του προπονητή του αναζητεί παίκτη και ενδεχομένως παίκτες στην αγορά ώστε να ξεκουράσει και όχι να αμφισβητήσει τους αθλητές που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τι συμβαίνει στους Πειραιώτες και ένας φίλος της ομάδας έγραψε στον Μάλκολμ Ντιλέινι στο Twitter να ετοιμαστεί, να φορέσει τα αθλητικά του. "Πείτε του να με πάρει τηλέφωνο και να μου δώσει μηνιαίο συμβόλαιο" ήταν η απάντηση του Αμερικανού που στα 34 χρόνια του παραμένει χωρίς ομάδα και μάλλον δεν "καίγεται" για να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Μπαρτζώκας και Ντιλέινι συνυπήρξαν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει επίσης αγωνιστεί στη Σαλόν, στη Μπουντιβέλνικ, στη Μπάγερν Μονάχου, στους Ατλάντα Χοκς, στους Γκουανγκντόνγκ Σάουθερν Τάιγκερς, στη Μπαρτσελόνα και στην Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ