MUNDOBASKET 2023

Μακσβίτις: "Σημείο αναφοράς ο Τόμας Γουόκαπ, 50-50 οι πιθανότητες"

Μακσβίτις: "Σημείο αναφοράς ο Τόμας Γουόκαπ, 50-50 οι πιθανότητες"

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για ένα κομβικό παιχνίδια απέναντι στην Λιθουανία για την φάση των "16" του MundoBasket 2023 και ο Κάζις Μακσβίτις μίλησε στο περιθώριο της προπόνησης της αντιπάλου της ελληνικής ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ελλάδα και Λιθουανία προετοιμάζονται για ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι για την φάση των "16" του MundoBasket 2023 (1/9, 15:40, ERT1/NOVASPORTS START και LIVE από το SPORT24) και ο τεχνικός της αντιπάλου της Εθνικής Ανδρών, Κάζις Μακσβίτις, μίλησε για το ματς που έρχεται, χαρακτηρίζοντας ως σημείο αναφοράς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον Τόμας Γουόκαπ, ενώ τόνισε πως οι πιθανότητες για το ματς είναι 50-50.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μακσβίτις:

"Έχουμε καλή ομάδα και ατμόσφαιρα. Έχουμε ηγέτες, όπως ο Βαλαντσιούνας και παιδιά που δουλεύουν σκληρά γύρω τους. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που δουλευέι η ομάδα.

Νικήσαμε τρία παιχνίδια αλλά τώρα δεν έχει σημασία. Αν χάσουμε ένα παιχνίδι, η ελληνική ομάδα θα είναι από πάνω μας. Είναι μία καλή ομάδα με καλό προπονητή και καλούς παίκτες όπως ο Γουόκαπ, ο Λαρεντζάκης, ο Παπαπέτρου, ο Παπαγιάννης.

Θα είναι σκληρή μάχη και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Παπαγιάννης έχει κάνει ένα καλό τουρνουά μέχρι τώρα, αλλά μπορούν να έχουν πέντε παίκτες στο παρκέ όχι έξι.

Σχετικά με τον παίκτη που θεωρεί σημείο αναφοράς από την ελληνική ομάδα: "Ο Τόμας Γουόκαπ, μου αρέσει ο τρόπος που ελέγχει το παιχνίδι και ηρεμεί τους συμπαίκτες του".

"Δεν υπάρχουν φαβορί. Αν θυμάμαι καλά η Ελλάδα είχε κερδίσει το 2017. Θα είναι σκληρο παιχνίδι και πρέπει να σεβαστούμε την Ελλάδα, έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Κανείς δεν έχει πλεονέκτημα, είναι 50-50"

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ