ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Μακσβίτις: "Αν ο Μπραζντέικις είχε αποχωρήσει νωρίτερα, ίσως τα πράγματα με τον Γκριγκόνις να ήταν διαφορετικά"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Ζάλγκιρις, Κάζις Μακσβίτις, δήλωσε ότι αν ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν είχε αποχωρήσει λίγο πριν το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό τότε ίσως η λιθουανική ομάδα να μπορούσε να προσεγγίσει τον Μάριους Γκριγκόνις.

Μία ημέρα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15/11, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ο Κάζις Μακσβίτις θυμήθηκε το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Ζάλγκιρις για τον Μάριους Γκριγκόνις έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε ενόψει του ματς με το "τριφύλλι".

Ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας ρωτήθηκε σχετικά με το αν η Ζάλγκιρις είχε στο μυαλό της να αντικαταστήσει τον Ίγκνας Μπραζντέικις - που αποχώρησε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν για τον Ολυμπιακό - με τον γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε ότι υπήρξε αυτή η σκέψη, αλλά ήταν... αργά.

"Όταν αποχώρησε ο Ίγκνας, δεν είχαμε πλέον χρόνο για να κάνουμε μία τέτοια κίνηση. Αν όλα αυτά είχαν γίνει νωρίτερα και ο Μάριους δεν είχε ήδη έναν μεγάλο ρόλο (σ.σ στον Παναθηναϊκό), τότε ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακσβίτις, για να προσθέσει: "Όταν ο Μπραζντέικις αποχώρησε, ο Μάριους ήταν ήδη στην ομάδα του και το παράθυρο για την EuroLeague έκλεινε".

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ