ΜακΚόλουμ: “Αν ο Ναν έβαζε 12-13 πόντους δεν θα έλεγες ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά για τον Σπανούλη λες ότι είναι από τους καλύτερους”

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μιλώντας στο podcast “Euro Insiders” έθιξε τη διαφορετική μεταχείριση που θεωρεί ότι έχουν οι Αμερικανοί μπασκετμπολίστες στη EuroLeague συγκριτικά με τους Ευρωπαίους.
Ο Έρικ ΜακΚόλουμ ήταν καλεσμένος στο podcast “Euro Insiders” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαφορετική μεταχείριση που θεωρεί ότι υπάρχει ανάμεσα σε Αμερικανούς και Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες στη EuroLeague.
Για να στηρίξει την άποψή του, συνέκρινε τον Βασίλη Σπανούλη με τον Κέντρικ Ναν.
Ο ΜακΚόλουμ έχει μεγάλη διαδρομή στα ευρωπαϊκά παρκέ, έχοντας αγωνιστεί και στην Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανιώνιο, ενώ πέρυσι κατέκτησε τη EuroLeague ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
“Αν ο Κέντρικ Ναν με τα λεφτά που βγάζει έβαζε 12-13 πόντους ανά παιχνίδι δεν θα έλεγες ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Αλλά ο Σπανούλης με 13 πόντους μέσο όρο λες ότι είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Έχει τρεις Ευρωλίγκες, ο Ναν έχει μία. Αν ο Ναν κατακτούσε τρεις Ευρωλίκες με 13 πόντους μέσο όρο σας εγγυώμαι ότι κανείς δεν θα έλεγε ότι θα ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών”.