ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΚίσικ: Συγκινητικό VLOG με "Black Lives Matter" και αναφορές στην άρρωστη μητέρα του και τον Καζαντζάκη

ΜακΚίσικ: Συγκινητικό VLOG με "Black Lives Matter" και αναφορές στην άρρωστη μητέρα του και τον Καζαντζάκη
EUROKINISSI

Ο Σακίλ ΜακΚίσκ άνοιξε την καρδιά του στο νέο VLOG που ανέβασε, μιλώντας για την ζωή στην Ελλάδα, το κίνημα "Black Lives Matter" και την μαμά του που παλεύει με τον καρκίνο, ενώ έκανε αναφορά και σε μία περίφημη ρήση του Καζαντζάκη.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ θέλησε να δείξει την άλλη πλευρά του στον κόσμο. Σε αυτή την λογική, δημιούργησε το πρώτο του VLOG (Video Blog), όπου αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που τον απασχολούν.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεκίνησε με αναφορά στο κίνημα "Black Lives Matter", αναφέρθηκε στην επαγγελματική του καριέρα και το γεγονός ότι έπειτα από σχεδόν μία 10ετία μακριά από τις ΗΠΑ αρχίζει και του λείπει ο τόπος του - αφού δεν περνάει χρόνο με την οικογένειά του - και σκέφτεται να αποσυρθεί σε δύο χρόνια, αλλά δεν έμεινε απλώς εκεί, λέγοντας κι άλλα πράγματα.

Ο ΜακΚίσικ αναφέρθηκε στην μητέρα του που παλεύει με τον καρκίνο, άκουσε έναν κολλητό του να κάνει αναφορά στην περίφημη ρήση του Καζαντζάκη ότι "σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι", αναφέρθηκε στα γενέθλια του γιου του που χάνει λόγω της δουλειάς του και το γεγονός ότι τον βλέπει να μεγαλώνει μέσα από ένα τηλέφωνο, έδειξε πώς περνάει τον χρόνο του στην Ελλάδα.

Δείτε το συγκινητικό VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ