ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΚίσικ: "Όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού, δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί"

ΜακΚίσικ: "Όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού, δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί"
PRINT SCREEN

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ένας από τους παίκτες της EuroLeague που συμμετέχει στο νέο της ντοκιμαντέρ και μεταξύ άλλων αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές της μητέρας του και της αδερφής του, στις οποίες δεν ήταν παρών.

Η EuroLeague ετοιμάζει μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, τεσσάρων επεισοδίων, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Κάιλ Χάινς και ο Ντόνατας Μοτεϊγιούνας.

Οι τρεις μπασκετμπολίστες θα αναφερθούν στη ζωή τους, την καριέρα τους μακριά απο τα σπίτια και τις εμπειρίες και τις προκλήσεις που συνάντησαν.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού στο τρέιλερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που πέρασαν με την υγεία τους η μητέρα του και η αδερφή του, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να είναι εκεί.

"Όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού, δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί. Όταν η αδερφή μου είχε λύκο, δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Όταν είσαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και πρέπει α πας στην Ευρώπη ή να φύγεις από τη χώρα σου, είναι πολλά με τα οποία έρχεσαι αντιμέτωπος, αλλά σίγουρα είμαι ευλογημένος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ