ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΚίσικ: "Μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να στείλουμε μήνυμα στην Euroleague"

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στην Ζάλγκιρις για την Euroleague | 1 Μαρτίου 2024
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στην Ζάλγκιρις για την Euroleague | 1 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ εκτέλεσε την Ζάλγκιρις με το απαράμιλλο παιχνίδι του για να δώσει μία κομβική εκτός έδρας νίκη στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό φόργουορντ να επισημαίνει πως στόχος των ερυθρολεύκων ήταν να δώσουν μήνυμα στην Euroleague.

Η Ζάλγκιρις έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν σε όλους για ποιο λόγο βρέθηκαν στο Final-4 της Euroleague τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Αναδεικνύοντας πολλούς πρωταγωνιστές εκτέλεσαν με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο την ομάδα του Τρινκιέρι, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ηγετικός και με 20 πόντους να δίνει το έναυσμα για την εκτόξευση της ομάδας του που ολοκλήρωσε το ματς με έναν υπερήφανο θρίαμβο (76-95).

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αμερικανό φόργουορντ, ο στόχος τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του είναι να έχουν μόνο νίκες μέχρι την ολοκλήρωση της regular season για να στείλουν μήνυμα στη Euroleague.

"Είπα στους συμπαίκτες μου πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα οκτώ ματς που μένουν μέχρι το φινάλε. Δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουμε. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη τη διοργάνωση", ανέφερε στις δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα της Euroleague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ