ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Μάκης Γιατράς για την αποχώρησή του από τον Προμηθέα: "Δεν είμαι να πεθάνω, αλλά λύγισα, φοβήθηκα"

Μάκης Γιατράς για την αποχώρησή του από τον Προμηθέα: "Δεν είμαι να πεθάνω, αλλά λύγισα, φοβήθηκα"

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αυτό το πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον Προμηθέα, μίλησε ο Μάκης Γιατράς μετά από την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ.

Στο δεύτερο "αντίο" του στον Προμηθέα, ο Μάκης Γιατράς ήταν κάτι περισσότερο από συγκινημένος. Ο Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε την ομάδα του, τη δεύτερη οικογένειά του, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και μετά από την εντός έδρας ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ για την 6η αγωνιστική του EuroCup, μίλησε για την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς:

"Κάναμε την προσπάθειά μας με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όταν δέχεσαι 98 πόντους δεν έχεις πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις. Τιμώρησαν κάθε αδυναμία μας, ειδικά στην τέταρτη περίοδο. Συγχαρητήρια στην Τουρκ Τέλεκομ.

Λόγω ενός προσωπικού προβλήματος υγείας, το οποίο δεν είναι τωρινό, αλλά κρατάει εδώ και ένα μήνα. Η ομάδα έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσει, όμως είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, είναι κάτι που με έκανε να λυγίσω. Φοβήθηκα. Δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας, από τον κόσμο που μας έχει αγαπήσει και μας έχει στηρίξει. Είμαι ευγνώμων για όσα έχουμε περάσει.

Δεν είμαι να πεθάνω, έχω κάποια θέματα, πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα, αυτά που φαίνονται δηλαδή. Είναι και κάποια άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχή και με το μυαλό. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω και θα είμαι δυνατός. Ευχαριστώ όλους. Ήταν όλοι μαζί μου, όλοι με βοήθησαν. Η ομάδα με θέλει στο 100% και από τη στιγμή που δεν είμαι, αυτή είναι η σωστή απόφαση και για εμένα και για το καλό της ομάδας".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ