EUROLEAGUE

Μακελειό στο Βελιγράδι: EuroLeague, Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν εξέδωσαν συλλυπητήρια μηνύματα

Μακελειό στο Βελιγράδι: EuroLeague, Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν εξέδωσαν συλλυπητήρια μηνύματα
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ένας 14χρονος άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Βελιγράδι σκοτώνοντας 9 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 7. EuroLeague, Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν εξέδωσαν συλλυπητήρια μηνύματα για το μακελειό.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αιματηρής επίθεσης 14χρονου, ο οποίος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και προκάλεσε το θάνατο οκτώ παιδιών κι ενός φύλακα, τραυματίζοντας παράλληλα άλλους έξι μαθητές και μία εκπαιδευτικό.

Τόσο η EuroLeague, όσο και οι δύο σερβικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση εξέδωσαν συλλυπητήρια μηνύματα για το εν λόγω αποτρόπαιο συμβάν.

"Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες", ανέφερε η Παρτίζαν.

"Η οικογένεια της EuroLeague θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και στα θύματα της επίθεσης σε σχολείο του Βελιγραδίου στη Σερβία", σημείωσε στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

"Ο Ερυθρός Αστέρας εκφράζει τα βαθιά και πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας που έπληξε τη Σερβία την Τετάρτη. Προσευχόμαστε για όλους όσους τραυματίστηκαν στην τραγωδία και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση", ανέφερε οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ