ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Κάτας συμφώνησε για νέα μονοετή επέκταση του συμβολαίου του

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Κάτας συμφώνησε για νέα μονοετή επέκταση του συμβολαίου του
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να διατηρήσει για ακόμα μια σεζόν ο Όντετ Κάτας που συμφώνησε με τους Ισραηλινούς για την επέκταση του συμβολαίου του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποιεί μια ακόμα εξαιρετική πορεία στη φετινή - πολύ ανταγωνιστική - EuroLeague, βρισκόμενη στην έβδομη θέση και μια ανάσα από την έκτη Φενέρμπαχτσε και την απευθείας πρόκριση στα Playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μια πορεία που πιστώνεται και στον προπονητή της "ομάδας του λαού", Όντετ Κάτας που αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ισραηλινούς, το οποίο θα τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία για μια επιπλέον σεζόν.

"Μετά από συζητήσεις που έγιναν πρόσφατα, ο Κάτας κατέληξε σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επόμενη σεζόν. Έτσι, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο στην πορεία, ο Κάτας αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει για άλλη μια σεζόν", αναφέρεται στην ανάρτηση του Ισραηλινού δημοσιογράφου Άρελ Γκίνσμπερ.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR μετρά 19 νίκες και 12 ήττες στη EuroLeague την τρέχουσα σεζόν στον πάγκο της Μακάμπι, ενώ βρίσκεται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος με 15 νίκες σε 18 αναμετρήσεις.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ