ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε με... φλόγες την επιστροφή του Κάτας

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε με... φλόγες την επιστροφή του Κάτας
PHOTO CREDITS: MACCABI TEL AVIV/ INSTAGRAM

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την επιστροφή του Όντεντ Κάτας στην "ομάδα του λαού" για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι για την επόμενη διετία ο ισραηλινός, Όντεντ Κάτας. Ο 47χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην "ομάδα του λαού" με την οποία είχε διαπρέψει στο παρελθόν τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στον σύλλογο ως προπονητής μετά από τη σεζόν 2007/08 και την σεζόν 2014/15. Η Μακάμπι μάλιστα ανακοίνωσε την επιστροφή του Κάτας με ένα γραφικό στολισμένο με... φλόγες.

"Νιώθω πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για την νέα πρόκληση. Με τη δεδομένη κατάσταση ανυπομονώ να αναλάβω καθήκοντα γιατί είναι μία πρόκληση για εμένα. Πέρα από τους πολύ καλούς ανθρώπους που έχει η ομάδα, δεν νομίζω υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έρθω τόσο εγώ όσο και ο Μπλατ στην Μακάμπι. Να μάθουμε και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα", ήταν τα πρώτα λόγια του Κάτας μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Στην υπογραφή του συμβολαίου του παρόντες ήταν ο team manager της Μακάμπι και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Βούισιτς αλλά και ο πρώην προπονητής των ερυθρολεύκων, Ντέιβιντ Μπλατ που πλέον έχει αναλάβει ρόλο ειδικού συμβούλου στην ομάδα του Τελ Αβίβ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ