EUROLEAGUE

Μακάμπι: Συγκινητικές στιγμές για τον Ντέιβιντ Μπλατ

Μακάμπι: Συγκινητικές στιγμές για τον Ντέιβιντ Μπλατ
PRINTSCREEN

Στο πάνθεον της Μακάμπι πέρασε ο Ντέιβιντ Μπλατ, που είδε με δάκρυα στα μάτια το Νο1 να παίρνει θέση στην οροφή του Γιαντ Ελιάου.

Στο Hall of Fame της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Ντέιβιντ Μπλατ. Το μπάνερ με No1 πήρε τη θέση του στην οροφή του Γιαντ Ελιάου σε μια συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη του Game 4 των playoffs της EuroLeague απέναντι στη Μονακό.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και δυσκολεύεται να περπατήσει χρησιμοποιώντας μπαστούνι, ήταν φανερά συγκινημένος βλέποντας από το τζάμποτρον του γηπέδου το υπέροχο βίντεο που ετοίμασε προς τιμήν του το κλαμπ, προτού λάβει και μία τιμητική πλακέτα από τον εμβληματικό πρόεδρο των Ισραηλινών, Σιμόν Μιζράχι.

Δίπλα του βρισκόταν ακόμα ένας θρύλος της Μακάμπι και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο σπουδαίος Ντορόν Τζάμσι, που τον βοηθούσε να κινηθεί στον χώρο κρατώντας τον από τον βραχίονα, αλλά και ο σημερινός τεχνικός και άλλοτε παίκτης του συλλόγου, Όντετ Κάτας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ