ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με ανατροπή από το -16

Ο Γουίλμπεκιν με τη φανέλα της Μακάμπι σε αγώνα της Winner League
Ο Γουίλμπεκιν με τη φανέλα της Μακάμπι MACCABI TEL AVIV / TWITTER

Η Χάποελ Χολόν βρέθηκε στο +16 στο 28' της αναμέτρησης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν όμως αυτή που χαμογέλασε στο τέλος (87-85). Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για τρεισήμισι περιόδους, η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα κυριαρχούσε στο παρκέ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ.

Η διαφορά έφτασε μέχρι το +16 (61-45) και το +12 (67-55) με πέντε λεπτά για το τέλος. Σημείο, στο οποίο η "ομάδα του λαού" γύρισε τον διακόπτη κι έφτασε στην ανατροπή. Αρχικά, οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση (72-72), κι εκεί είδε τον Οζ Μπλέιζερ να κάνει τη διαφορά.

Ένας φόργουορντ με πολύ μικρό ρόλο στην EuroLeague, ήταν αυτός που ηγήθηκε της προσπάθειας της Μακάμπι, με 19 πόντους στον αγώνα. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν ακολούθησε με 15 πόντους, ενώ ο Γιοβέλ Ζούσμαν έφτασε κοντά στο νταμπλ νταμπλ με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στον τελικό, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Ρισόν, η οποία λίγη ώρα νωρίτερα έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 90-84.

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ