ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Πήρε και Μένκο για να τονώσει το γηγενές στοιχείο

Ο Ράφαελ Μένκο με την φανέλα της Χολόν
Ο Ράφαελ Μένκο με την φανέλα της Χολόν ©BASKETBALLCL

Η Μακάμπι προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφι Μένκο (28 χρονών, 2.01 μέτρα), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Χάποελ Χολόν.

Η Μακάμπι έχει αποφασίσει να κλείσει τις μεταγραφές της νωρίς, ανακοινώνοντας μία κάθε μέρα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του - διεθνή με την φανέλα του Ισραήλ - Ράφι Μένκο (28 χρονών, 2.01 μέτρα) να πάρει την σκυτάλη, με την "ομάδα του λαού" να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Μένκο την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Χάποελ Χολόν, έχοντας 9.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 8.2 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 37.7% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Ο Μένκο είναι το 6ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Άλεξ Πόιθρες, Γκάι Πνίνι, Μπόνζι Κόλσον, Νταρούν Χίλιαρντ και Όστιν Χόλινς, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζος Νίμπο και τον Λορέντζο Μπράουν.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ