ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Ο Βούιτσιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την θέση του τζένεραλ μάνατζερ στο τέλος της σεζόν

Μακάμπι: Ο Βούιτσιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την θέση του τζένεραλ μάνατζερ στο τέλος της σεζόν
PRINTSCREEN

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την θέση του τζένεραλ μάνατζερ μετά το τέλος της σεζόν ο Νίκολα Βούιτσιτς, με τον Κροάτη να ανακοινώνει ο ίδιος τα νέα σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Τέλος εποχής για την Μακάμπι και τον Νίκολα Βούιτσιτς. Ο Κροάτης παράγοντας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την θέση του τζένεραλ μάνατζερ, κλείνοντας έναν κύκλο 9 χρόνων.

Ο Βούιτσιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στην Μακάμπι από το 2002 έως το 2008, βρισκόταν στην θέση του τζένεραλ μάνατζερ από την σεζόν 2013/14, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι "είμαι κίτρινος στην καρδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέχω στο μέλλον. Έχω μόνο δύο σημαντικά πράγματα στην καρδιά μου: Την οικογένειά μου και την Μακάμπι".

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Βούιτσιτς δήλωσε: "Για 30 χρόνια το μπάσκετ ήταν η ζωή μου. Δεν είχα χρόνο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι μέλος της Μακάμπι για 16 χρόνια. Είχαμε πολλές χαρές και άσχημες στιγμές. Αποφάσισα ότι στο τέλος της σεζόν θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αποχωρήσω από την Μακάμπι. Το αποφάσισα για να είμαι ειλικρινής με τους φίλους μου και την οικογένειά μου.

Αισθάνομαι ότι έχω την υποχρέωση να είμαι ειλικρινής με τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι και τα media. Η οικογένειά μου και η Μακάμπι μου δίνουν ευτυχία και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ισχύσει και στο μέλλον.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ