ΜΠΑΓΕΡΝ

Μαινόμενος Λάσο σε φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: "Τι κάνετε; Ο γαμ...νος ο Τεόντοσιτς γελάει μαζί σας"

Μαινόμενος Λάσο σε φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: "Τι κάνετε; Ο γαμ...νος ο Τεόντοσιτς γελάει μαζί σας"
PRINTSCREEN

Ποιος είδε τον Πάμπλο Λάσο και δεν τον φοβήθηκε σε τάιμ-άουτ της Μπάγερν σε φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Βάσκο τεχνικό να ουρλιάζει στους παίκτες του, λέγοντας ότι ο Τεόντοσιτς τους έκανε πλάκα.

Ο Πάμπλο Λάσο επέστρεψε φέτος στους πάγκους και από ότι φαίνεται έχει μπόλικη ενέργεια και... νεύρα. Το κατάλαβαν αυτό οι παίκτες του στο φιλικό της Μπάγερν με τον Ερυθρό Αστέρα (νίκη με 84-82 για τους Βαυαρούς), όταν ο Βάσκος είχε ένα επικό ξέσπασμα σε ένα τάιμ-άουτ, το οποίο έπιασε ο τηλεοπτικός φακός.

Με τους παίκτες του να έρχονται να πάρουν οδηγίες, ο Λάσο άρχισε να ουρλιάζει επειδή δεν τον άκουγαν και, κυρίως, επειδή ο Τεόντοσιτς έκανε ό,τι ήθελε, χρησιμοποιώντας μία σειρά από βρισιές.

"Ο γαμ...νος παίκτης που μαρκάρω είναι εδώ μου λέτε. Απλώς τρέξετε πίσω. Τι κοιτάτε; Τι διάολο κοιτάτε; Κουνήστε τον κ...λο σας και γυρίστε πίσω στην άμυνα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε" ακούγεται να λέει αρχικά ο Λάσο, πριν καταλήξει ακόμα πιο επιθετικά: "Ο γαμ...νος ο Τεόντοσιτς γελάει μαζί σας. Είστε δύο παίκτες εδώ λέγοντας ότι μαρκάρεται τον παίκτη σας" .

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Λάσο:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ