ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Έξαλλος ο Μάικ Τζέιμς: "Σταματήστε να επινοείτε μαλ***"

Ο Μάικ Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει
Ο Μάικ Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει CSKA MOSCOW / INSTAGRAM

Το δημοσίευμα της Sport Express που θέλει τον Μάικ Τζέιμς να έχει επιτεθεί στον Τόρνικε Σενγκέλια σε προπόνηση της ΤΣΣΚΑ πριν από μερικές ημέρες, έκανε έξαλλο τον 30χρονο γκαρντ, που απάντησε μέσω Twitter.

Το σίριαλ ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάικ Τζέιμς συνεχίζεται, με τον ρωσικό σύλλογο να ενημερώνει το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου για την τιμωρία του 30χρονου γκαρντ αναφορικά με ένα επεισόδιο, που έγινε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Την ίδια ώρα, ρωσικό δημοσίευμα θέλει το ποτήρι της υπομονής από την πλευρά της "αρκούδας" να ξεχείλισε πριν από μερικές ημέρες, μετά από επίθεση του Μάικ Τζέιμς στον Τόρνικε Σενγκέλια, στη διάρκεια προπόνησης. Η Sport Express εξηγεί πως αυτό το σκηνικό διαδραματίστηκε πριν από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, κι ήταν αρκετό για να γράψει, επί της ουσίας, τον επίλογο στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Την ώρα που, εδώ και πέντε μέρες, παρέμενε μακριά από τα social media, ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε μέσω Twitter τον εκνευρισμό του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα. "Εϊ, αρκετά! Σταματήστε να επινοείτε μαλ***. Γαμ*** φαίνεται σαν να προσπάθησα να παλέψω με τον Τόκο. Όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να σταματήσετε να αφήνετε τα media να δημοσιεύουν το οτιδήποτε. Σας το είπα ότι όλοι είστε ηλίθιοι" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το tweet του Μάικ Τζέιμς
Το tweet του Μάικ Τζέιμς TWITTER
Το tweet του Μάικ Τζέιμς
Το tweet του Μάικ Τζέιμς TWITTER

Photo Credits: CSKA Moscow BC / Twitter

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ