ΜΟΝΑΚΟ

Μάικ Τζέιμς: Το "δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα τρίποντο" του Ομπράντοβιτς πριν το τρίποντο του Αμερικανού που σφράγισε την νίκη στο Μιλάνο

Μάικ Τζέιμς: Το "δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα τρίποντο" του Ομπράντοβιτς πριν το τρίποντο του Αμερικανού που σφράγισε την νίκη στο Μιλάνο
PRINTSCREEN

Μία στιγμή βγαλμένη από το ίδιο το μπάσκετ εκτυλίχθηκε στο φινάλε του αγώνα της Μονακό με την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να λέει στους παίκτες του στο τάιμ-άουτ ότι δεν χρειάζονταν απαραίτητα τρίποντο, με τον Μάικ Τζέιμς στην συνέχεια να ευστοχεί σε... τρίποντο και να κλειδώνει την νίκη των Μονεγάσκων.

Η Μονακό σημείωσε μία μεγάλη νίκη στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (66-72) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Μάικ Τζέιμς να κλειδώνει την νίκη των Μονεγάσκων στο φινάλε με ένα τεράστιο τρίποντο, με το οποίο έκανε το σκορ 66-70. Και εκεί εμφανίζεται μία όμορφη ιστορία, βγαλμένη από το ίδιο το μπάσκετ.

Η EuroLeague παρουσίασε ένα VIDEO που δείχνει τι προηγήθηκε στο τάιμ-άουτ, όταν ο Σάσα Ομπράντοβιτς έδινε οδηγίες στους παίκτες, λέγοντάς ότι "ακούστε, δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα τρίποντο. Ακόμα και να πάμε στις βολές είναι εντάξει. Μην βιαστείτε". Ακολούθως ο Τζέιμς μπήκε στο παρκέ και έχοντας απέναντί του τον Τόνουτ δεν κατάφερε να τον περάσει στο ένας εναντίον ενός, έκανε side step και ευστόχησε σε... τρίποντο, κλειδώνοντας την νίκη.

Για την ιστορία - και προς αποφυγή παρεξηγήσεων - ο Τζέιμς δεν παράκουσε κάποια εντολή. Ο Ομπράντοβιτς δεν έδωσε κάποια συμβουλή, παρά απλώς ηρέμησε τους παίκτες του, αναφέροντας ότι δεν ήταν απαραίτητο να επιχειρήσουν τρίποντο. Οι συνθήκες όμως τα έφεραν έτσι και ο Τζέιμς τελικά επιχείρησε τρίποντο - με μία κίνηση που αποτελεί σήμα κατατεθέν του - κλειδώνοντας την νίκη της Μονακό.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ