ΜΟΝΑΚΟ

Μάικ Τζέιμς: "Μου αρέσει να δουλεύω με τον Ομπράντοβιτς, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής"

Μάικ Τζέιμς: "Μου αρέσει να δουλεύω με τον Ομπράντοβιτς, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με πολύ όμορφα λόγια μίλησε για τον προπονητή της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Μάικ Τζέιμς, θέλοντας για μία ακόμα φορά να διαλύσει όλες τις φήμες που θέλουν τους δυο τους να έχουν προβληματική σχέση.

Συνέντευξη στη MeridianSport παραχώρησε ο Μάικ Τζέιμς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτησης της Μονακό με την Παρτίζαν (5/12, 21:30) για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague. Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τις σχέσεις του με τον προπονητή του, Σάσα Ομπάντοβιτς, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση πως όταν αποσυρθεί θα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

"Εγώ και η Σάσα είμαστε κουλ. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Η συνεργασία μας από τότε που είμαι εδώ ήταν πολύ επωφελής για μένα, ελπίζω και για τον ίδιο και τον σύλλογο.

Ειλικρινά, όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα έχουν ήδη εδραιώσει την κληρονομιά μου. Νομίζω ότι ανεξάρτητα από όλα, θα είμαι ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά η κατάκτηση του τίτλου φυσικά θα ανεβάσει το status μου σε υψηλότερο επίπεδο", είπε ενδεικτικά.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ