ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Μάικ Τζέιμς για Κλάιμπερν: "Όλοι θέλαμε την μπάλα στα χέρια σου"

Ο Μάικ Τζέιμς στη διάρκεια του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Μάικ Τζέιμς στη διάρκεια του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς παρακολούθησε τηλεοπτικά τον ημιτελικό του Final Four, αποθεώνοντας τον Γουίλ Κλάιμπερν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γύρισε από το -21 στον ημιτελικό του Final Four της Κολωνίας απέναντι στην Αναντολού Εφές, είχε τρία σουτ (τρίποντα) για να πάρει τη νίκη, όλα όμως κατέληξαν στο σίδερο με αποτέλεσμα την ήττα. Δύο εξ αυτών από τα χέρια του Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος ήταν συγκινητικός στην τελευταία περίοδο, πλην όμως -και- άστοχος.

Λίγα δευτερόλεπτα μόλις μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού στη Lanxess Arena, ο Μάικ Τζέιμς χτύπησε στο Twitter. Ο εκρηκτικός γκαρντ παρακολούθησε τον αγώνα της πρώην ομάδας του και αποθέωσε τον Γουίλ Κλάιμπερν για όλα όσα έκανε απέναντι στην Αναντολού Εφές.

"Δεν μπορείς να σκύψεις το κεφάλι σου γι αυτό. Πάλεψαν σκληρά. Είμαι περήφανος για την οικογένειά μου εκεί. Καλύτερα να μην είσαι στεναχωρημένος στα αποδυτήρια. Το φιλαράκι μου έπαιξε τρομερά. Με καρδιά! ΟΛΟΙ θέλαμε την μπάλα στα δικά σου χέρια, θα πέθαινα μαζί σου γι αυτό το σουτ, 10/10 φορές" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάικ Τζέιμς, που δείχνει ότι δεν ξεχνάει -πώς άλλωστε;- όσα έζησε στη Μόσχα.

Δείτε τα τελευταία συγκλονιστικά 40 δευτερόλεπτα του αγώνα:

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ