ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Λύνει τα προβλήματα του Γυμναστικού Λάρισας ο Τσάπας

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Τσάπας είναι ο άνθρωπος που θα λύσει τα (πολλά) οικονομικά προβλήματα του Γυμναστικού Λάρισας, ο οποίος προανήγγειλε την απόκτηση ενός ακόμη ξένου παίκτη.

Φως στο βάθος του τούνελ βλέπουν από το Σάββατο (17/2) οι προπονητές και οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας, αφού βρέθηκε λύση για τα (πολλά) οικονομικά προβλήματα. Ο σύλλογος ανακοίνωσε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος -παρέα με μια ομάδα επενδυτών- θα κλείσει τις "τρύπες" και παράλληλα θα συνδράμει στην απόκτηση ενός ακόμη (έκτου) ξένου.

Θυμίζουμε ότι οι νεοφώτιστοι είχαν φτάσει σε τέλμα εδώ και ένα μήνα, με τους παίκτες και τους προπονητές να παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες και τους πρώτους να κάνουν μάλιστα αποχή -σε ένδειξη διαμαρτυρίας- από την προπόνηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Τσάπα Ευάγγελο και ένα team νέων επενδυτών οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίχτη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ"

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ