ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Το δικό μας ρυθμό"

Λυκογιάννης: "Το δικό μας ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το Σάββατο το απόγευμα (11/1, 15:30) και ο Άρης Λυκογιάννης συνιστά στους παίκτες του να παρουσιαστούν συνεπείς στην άμυνα

Το μεσημέρι του Σαββάτου (11/1) ο Ίκαρος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ κι ελπίζει να ολοκληρώσει με νίκη τον α' γύρο.

Στις δηλώσεις του, ο Άρης Λυκογιάννης υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συνεπής στην άμυνα, προκειμένου να επιβάλει το ρυθμό της.

Ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θεωρεί «κλειδί» στην εξέλιξη του αγώνα την αμυντική της παρουσία: "Απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ σαν τον ΠΑΟΚ, είναι σημαντικό να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Αυτό θα συμβεί μόνο αν είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Μέσα από αυτή, θα μπορέσουμε να βρούμε πιο εύκολα λύσεις και στην άλλη άκρη του παρκέ".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης τόνισε. πως: "θέλουμε πολύ αυτό το ματς και χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου.

Οι Χαλκιδαίοι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και δείχνουν ότι αξίζει αυτή η πόλη να έχει μια ομάδα σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ της Ευρώπης. Έχουμε δουλέψει σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ