ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Να κρατήσουμε χαμηλά τον ρυθμό"

Λυκογιάννης: "Να κρατήσουμε χαμηλά τον ρυθμό"
INTIME SPORTS

Προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο Ίκαρος απέναντι στον Άρη, όπως ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης.

Ο προπονητής του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

" Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την πρώτη φάση του αγώνα, ώστε να μην επιτρέψουμε στον Άρη να επιβάλλει τον ρυθμό του", ανέφερε ο Λυκογιάννης και συμπλήρωσε:

" Είναι μια ομάδα που στην έδρα της, με την βοήθεια του κόσμου της, αν βρει ρυθμό, τότε είναι πολύ δύσκολο να χάσει το παιχνίδι. Οπότε αυτή θα είναι η πρώτη μας επιδίωξη, δηλαδή να κρατήσουμε χαμηλά τον ρυθμό, πράγμα που θα γίνει μόνο μέσα από την άμυνα μας".

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε: " Είδαμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο πως ο Άρης κατάφερε να δημιουργήσει γρήγορα μια μεγάλη διαφορά και τελικά να πάρει τη νίκη.

Μέσα στο Αλεξάνδρειο είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε εύκολα λάθη, που θα οδηγήσουν σε εύκολους πόντους του αντιπάλου μας. Κατά την διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε πολύ με το τεχνικό επιτελείο και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ