ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό"

Λυκογιάννης: "Καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης ζητάει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό στον αγώνα της Κυριακής (2/2, 19:30-Novasports 2) στη Χαλκίδα

Ένα σημαντικό αντίπαλο φιλοξενεί ο Ίκαρος στη Χαλκίδα το απόγευμα της Κυριακής (2/2, 19:30), καθώς θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του, στον ΕΣΑΚΕ, ο Άρης Λυκογιάννης συνέστησε να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του αυτό το παιχνίδι, για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν όψει της συνέχειας.

"Από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και αυτός είναι ο στόχος μας για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επί καθημερινής βάσης στις προπονήσεις και η ομαδικότητα μας είναι σε πολύ μεγαλύτερο σημείο", σχολίασε ο Άρης Λυκογιάννης κι έσπευσε να προσθέσει:

"Στόχος μας είναι να την παρουσιάσουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό, ώστε να εκμεταλλευτούμε αυτό το παιχνίδι, εν' όψει των επόμενων με αντιπάλους που είναι στο δικό μας επίπεδο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο για να παρακολουθήσει μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου στην Ευρώπη σαν τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα".

Από την πλευρά, του ο Νίκο Στρναντ σχολίασε: "Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για την πόλη και τον κόσμο της Χαλκίδας, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Σίγουρα ξέρουμε και καταλαβαίνουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και παράλληλα θέλουμε να «κερδίσουμε» πράγματα εν' όψει των επόμενων αγώνων μας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ