ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λούκα Βιλντόσα: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Αργεντινού με τον Ολυμπιακό, ποια είναι η αποζημίωσή του από τον Παναθηναϊκό

Λούκα Βιλντόσα: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Αργεντινού με τον Ολυμπιακό, ποια είναι η αποζημίωσή του από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή LIVE μεταγραφές του SPORT24 αναφέρθηκε στα χρήματα που θα λάβει ο Λούκα Βιλντόσα από τον Ολυμπιακό, όσο και για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Την Δευτέρα (1/7) ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη, κλείνοντας τον Λούκα Βιλντόσα. Έτσι, ο 28χρονος Αργεντινός γκαρντ αποδεσμεύεται από τον Παναθηναϊκό, για να κατηφορίσει από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Πόσα, όμως είναι τα χρήματα που λάβει ο Λούκα Βιλντόσα; Ο Σπύρος Καβαλιεράτος απάντησε σε αυτό το ερώτημα στην εκπομπή LIVE μεταγραφές του SPORT24.

Συνολικά, ο Βιλντόσα θα βάλει συνολικά στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό το ποσό προβλέπει η διετής συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Βιλντόσα ωστόσο, την επόμενη σεζόν θα λάβει ένα σαφώς μεγαλύτερο ποσό, διότι στο συμβόλαιο που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό πρέπει να υπολογιστεί και η αποζημίωση, που θα του καταβάλει ο Παναθηναϊκός.

Σημειώνεται, ότι ο 28χρονος άσος είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους και για την επόμενη διετία το συμβόλαιό του προέβλεπε συνολικά 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα λεφτά, ο Παναθηναϊκός θα του δώσει περίπου 500.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ