NBA

Λούκα Ντόντσιτς: Η τρελή αντίδραση όταν έστειλε το ματς στην παράταση και η μπύρα που ήθελε μετά

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς © 2022 LM OTERO/AP IMAGES

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε απίθανα πράγματα για να στείλει το ματς των Μάβερικς με τους Νικς στο έξτρα πεντάλεπτο και πανηγύρισε σαν μικρό παιδί όταν το κατάφερε, ενώ μετά το 60/21/10 το μόνο που ήθελε ήταν μια μπύρα και ξεκούραση.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε την παράσταση της ζωής του σημειώνοντας triple-double με 60 πόντους (19/25 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 16/22 βολές), 21 ριμπάουντ, 10 ασίστ απέναντι στους Νικς, ενώ χρειάστηκε και λίγη δόση τύχης - όπως παραδέχτηκε ο ίδιος- για να στείλει το ματς στην παράταση και να καταφέρει εν τέλει να συνδυάσει το απίστευτο επίτευγμά του με τη νίκη.

Με 4.2" να απομένουν για το φινάλε ο Σλοβένος γκαρντ πήγε στη γραμμή της φιλανθρωπίας, έβαλε την πρώτη βολή και έχασε σκόπιμα τη δεύτερη, μάζεψε το ριμπάουντ και έβαλε το σουτ της ισοφάρισης (115-115), οδηγώντας το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει το σεκάνς που είχε προηγηθεί και άρχισε να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί.

Την επική εμφάνισή του ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ τη συνόδευσε με επικές ατάκες, καθώς μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται για αυτό που πέτυχε είπε με απόλυτη φυσικότητα ότι είναι κουρασμένος και θέλει μια μπύρα... αποκατάστασης.

TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ