NBA

Λου Γουίλιαμς: "Αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία μου σεζόν"

Ο Λου Γουίλιαμς με την φανελα των Χοκς
Ο Λου Γουίλιαμς με την φανελα των Χοκς Ⓒ 2021 BUTCH DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λου Γουίλιαμς των Χοκς δήλωσε ότι η φετινή (2021/22) σεζόν θα είναι πιθανότατα η τελευταία της καριέρας του, αφήνοντας πάντως ένα παραθυράκι ανοιχτό.

Στα 35 του χρόνια πλέον ο Λου Γουίλιαμς φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε συνέντευξή του στο Bleacher Report".

"Ξέρω ότι πιθανότατα η φετινή θα είναι η τελευταία μου σεζόν και το λέω αυτό δημόσια" ανέφερε αρχικά ο γκαρντ των Χοκς, για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια ότι "αλλά αυτό το έχω ξαναπεί, οπότε, ποιος ξέρει;"

Ακολούθως ο Γουίλιαμς τόνισε ότι "είμαι πλέον εντάξει με αυτό, με το να σταματήσω το μπάσκετ. Είμαι εντάξει και με το να συνεχίσω, αλλά είμαι έτοιμος για το χειρότερο".

Ο Λου Γουίλιαμς επιλέχθηκε στο Νο45 του NBA Draft 2005 από τους Σίξερς, όντας ένας από τους τελευταίους παίκτες που επιλέχθηκαν στο Draft κατευθείαν από το Γυμνάσιο πριν αλλάξει ο σχετικός κανονισμός. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στους Σιξερς, τους Χοκς, τους Ράπτορς, τους Λέικερς, τους Ρόκετς και τους Κλίπερς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 14.3 πόντους, 2.2 ριμπάοντ και 3.4 ασίστ με 35.1% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής. Την φετινή σεζόν έχει μέχρι στιγμής 6.3 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γουίλιαμς είναι ένας εκ των κορυφαίων 6ων παικτών στην ιστορία του NBA. Έχει κατακτήσει μάλιστα το σχετικό βραβείο τρεις (2015, 2018 και 2019), ενώ είναι και ο παίκτης που έχει σημειώσει τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του NBA ερχόμενος από τον πάγκο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ