ALLWYN FINAL 8

Λούκιτς: “Δεν μου άρεσε το δεύτερο μέρος, δεν πρέπει να είναι αποδεκτό για τα μελλοντικά παιχνίδια μας”

intime sports

Οι δηλώσεις του Ζόραν Λούκιτς μετά την πρόκριση του Ηρακλή στα ημιτελικά του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ απέναντι στη Μύκονο Betsson.

Ο Ηρακλής επικράτησε της Μυκόνου Betsson με 93-65 και προκρίθηκε στη ημιτελικά του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ζόραν Λούκιτς δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και θα πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον.

Οι δηλώσεις του Ζόραν Λούκιτς

Θα πρέπει να αναλύσουμε το τι έγινε στο δεύτερο μέρος γιατί δεν μου άρεσε. Το πρώτο μέρος ήταν εκπληκτικό, αλλά το δεύτερο όχι. Κρατήσαμε τη διαφορά, όμως δεν πρέπει να είναι αποδεκτό για τα παιχνίδια μας στο μέλλον. Για παράδειγμα στο αυριανό παιχνίδι. Αν παίρνουμε τις ίδιες αποφάσεις με αυτές του δεύτερου μέρους δεν θα είναι πιθανό.

Οπότε πρέπει να μάθουμε κάτι από το δεύτερο μέρος και να συνεχίσουμε. Το τέλος της σεζόν δεν είναι κοντά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Οπότε επόμενο ματς αύριο, μαθαίνουμε κάτι και προχωράμε“.

Το SPORT24 σάς φέρνει όλο το ρεπορτάζ για το Allwyn Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών

Το Allwyn Final 8 στο Pamestoixima.gr

Το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr και η δράση ξεκινάει με μοναδικές ειδικές αγορές & ενισχυμένες αποδόσεις* που μεταφέρουν τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο! Μακροχρόνια στοιχήματα στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, ειδικές αγορές, δυνατότητα  bet builder αλλά την μοναδική προσφορά γνωριμίας με 2 μήνες δωρεάν Cosmote TV γιατί το Pamestoixima.gr είναι ο King of Promos!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ