ΑΕΚ

Δακρυσμένος Λοτζέσκι: "Ίσως είναι το τελευταίο ματς στην καριέρα μου, το σώμα μου είναι εδώ αλλά η καρδιά μου στην Αμερική"

O Ματ Λοτζέσκι συγκινημένος μετά το ματς με τον Προμηθέα
O Ματ Λοτζέσκι συγκινημένος μετά το ματς με τον Προμηθέα

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα, ο Ματ Λοτζέσκι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του με αυτό το ματς, ενώ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Αμερική.

Σαν "βόμβα" έσκασε η δήλωση του Ματ Λοτζέσκι ότι το ματς κόντρα στον Προμηθέα ίσως και να ήταν το τελευταίο του. Ο έμπειρος παίκτης της ΑΕΚ με δάκρυα στα μάτια είπε ότι πιθανό να σταματήσει την καριέρα του με αυτό το ματς, ενώ επιβεβαίωσε ότι δεν θα ενισχύσει την ΑΕΚ στον επόμενο μικρό τελικό.

Ο Λοτζέσκι τόνισε ότι οι λόγοι που τον οδηγούν σε μία πιθανή τέτοια απόφαση είναι οικογενειακοί και πως θα το συζητήσει με την γυναίκα του πριν πάρει την τελική του απόφαση.

"Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας αν σκεφτεί κανείς όσα περάσαμε την περασμένη εβδομάδα. Ήρθαμε, προσπαθήσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αλλά θα προσπαθήσουμε στο επόμενο ματς. Είμαστε αρκετα ευχαριστημένοι.

Θα πάω την Παρασκευή στην Αμερική. Η οικογένειά μου είναι εδώ, ήταν δύσκολη σεζόν. Μπορεί να είναι και το τελευταίο ματς στην καριέρα μου, δεν εχω αποφασίσει ακόμα. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν η γυναίκα μου δεν με θέλει μακριά από το σπιτι. Είναι οικογενειακοί οι λόγοι.

Ήταν πολύ ωραία τα χρόνια μου εδώ, κέρδισα πρωταθλήματα ήταν σπουδαίο ό,τι έζησα εδώ. Η Ελλάδα είναι το δεύτερό μου σπίτι. Σαν παίκτης νομίζω έχω ακόμα 1-2 χρόνια απλά θα πρέπει να αποφασίσω με την οικογενεία μου τι θα κάνω. Η καρδιά μου είναι στην Αμερική και το σώμα μου εδώ".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ