ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Λορέντζο Μπράουν: "Το ΝΒΑ έχει τελειώσει για μένα"

Λορέντζο Μπράουν: "Το ΝΒΑ έχει τελειώσει για μένα"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε podcast του εξωτερικού και τόνισε πως δεν σκέφτεται πλέον την επιστροφή στο ΝΒΑ. Ποιος προπονητής τον έχει επηρεάσει περισσότερο στην καριέρα του.

Ο Λορέντζο Μπράουν αποτελεί το "πρόσωπο" της Μακάμπι Τελ Αβίβ εν πολλοίς (από κοινού με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν), ως ο φυσικός ηγέτης της. Ο 33χρονος γκαρντ μίλησε σε podcast του εξωτερικού για τη φετινή... περίεργη σεζόν της "ομάδας του λαού" (από την στιγμή που έχει ξεσπιτωθεί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας), τονίζοντας πως "είναι διαφορετικό όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες".

Παράλληλα, εξήγησε πως "το ΝΒΑ έχει τελειώσει για μένα, δεν είναι καν στο μυαλό μου πλέον. Έχω μπει στα τελευταία χρόνια της καριέρας μου και νομίζω πως το ΝΒΑ ταιριάζει περισσότερο σε νεαρούς αθλητές, ειδικά αυτή την εποχή που το παιχνίδι παίζεται σε εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Είμαι προσηλωμένος στην Ευρώπη, κοιτάζοντας πώς μπορώ να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Όσο για τον προπονητή που τον έχει επηρεάσει περισσότερο στην καριέρα του; "Θα έλεγα πως είναι ο Όντεντ Κάτας πιθανότατα, γιατί επηρέασε το παιχνίδι και τη γενικότερη εξέλιξή μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι και να ηγηθώ, κάτι που είναι αυτό που ξέρω καλύτερα από κάθε τι άλλο".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ