EUROCUP

Λόντον Λάιονς: Ο Ιάσωνας Τρανός είναι το νέο μέλος της ελληνικής παροικίας

Λόντον Λάιονς: Ο Ιάσωνας Τρανός είναι το νέο μέλος της ελληνικής παροικίας
LONDON LIONS

Οι Λόντον Λάιονς αποκτούν έντονο ελληνικό χρώμα πλέον καθότι -μετά από τον Κώστα Κουφό και την Στέλλα Καλτσίδου- επισημοποίησαν την πρόσληψη του Ιάσονα Τρανού στη θέση του assistant general manager.

Το Λονδίνο αρχίζει να μιλάει ελληνικά εσχάτως, αφού η παροικία που δημιουργείται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας μεγαλώνει. Μετά από τον Κώστα Κουφό και την Στέλλα Καλτσίδου, οι Λόντον Λάιονς απέκτησαν ακόμη έναν "δικό μας". Όχι εντός του παρκέ ή στον πάγκο, αλλά σε επιτελικό ρόλο.

Το πρωί της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου, οι Λόντον Λάιονς επισημοποίησαν την πρόσληψη του Ιάσονα Τρανού στη θέση του assistant general manager. Ο μέχρι πρότινος ατζέντης αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση και να ενταχθεί στο διοικητικό επιτελείο των Λόντον Λάιονς, οι οποίοι μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια, έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες.

Έτσι, ο σύλλογος της Αγγλίας θα έχει τριπλή ελληνική παρουσία, αφού ήδη βρίσκονταν εκεί ο Κώστας Κουφός και η Στέλλα Καλτσίδου, η πρόσληψη της οποίας ανακοινώθηκε μόλις... χθες.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ