NBA

Λόνι Γουόκερ: Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με τους Νάγκετς και επιστρέφει στο NBA

Ο Λόνι Γουόκερ (27, 1.93) αφήνει τη EuroLeague και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και επιστρέφει στο NBA, καθώς συμφώνησε με τους Ντένβερ Νάγκετς όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Ο Λόνι Γουόκερ (27, 1.93) συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο αξίας 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Ντένβερ Νάγκετς, επιστρέφοντας στο NBA μετά το πέρασμά του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την EuroLeague.

Την είδηση την έκανε γνωστή ο ατζέντης του παίκτη, μιλώντας στο ESPN και στον Σαμς Σαράνια.

Με την επιστροφή του στο NBA, ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να διανύσει την όγδοη σεζόν της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Λος Άντζελες Λέικερς, Μπρούκλιν Νετς και Φιλαδέλφεια Σίξερς, ενώ στην Ευρώπη, εκτός από την ισραηλινή ομάδα, είχε περάσει και από τη Ζάλγκιρις.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague ο Αμερικανός με τους Ισραηλινούς  σημείωσε κατά μέσο όρο 15.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίτ σε 28 αναμετρήσεις, συγκενρώνοντας 12.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ