FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Λόιντ: "Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στην τρίτη περίοδο"

Final Four 2023, Λόιντ: "Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στην τρίτη περίοδο"
EUROKINISSI

Όλα όσα υποστήριξε ο Τζόρνταν Λόιντ μετά το 76-62 του Ολυμπιακού επί της Μονακό στον ημιτελικό του Final Four στο Κάουνας.

Κόντρα στη γενική άποψη, ακόμη κι αυτή του προπονητή του, πως ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στην τρίτη περίοδο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοπεδωτική ανατροπή, ο Τζόρνταν Λόιντ υποστήριξε ότι το λάθος ήταν των Μονεγάσκων.

Χαρακτηριστικά ο Αμερικάνος γκαρντ ισχυρίστηκε μετά το τέλος του ημιτελικού και του αποκλεισμού της πρωτάρας Μονακό: "Κατά τη γνώμη μου, δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν δικό μας σφάλμα.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Το λάθος μας ήταν ότι δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε το συνηθισμένο παιχνίδι του όταν ανέβασαν το επίπεδό τους. Αφήσαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια που τους επέτρεψαν να μπουν σε ρυθμό, διότι δεν ανταποκριθήκαμε αμυντικά, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια στο ίδιο ματς.

Θέλουμε να επιστρέψουμε την επόμενη σεζόν. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτή τη σεζόν και στην εμπειρία στο Final Four για το μέλλον. Αυτό δεν είναι το τέλος του ονείρου, απλώς ένα μάθημα για το μέλλον. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL 4 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ