ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Σταύρου και Τρίγκας από την Uber Arena: Το Βερολίνο στους ρυθμούς του Final Four

Σταύρου και Τρίγκας από την Uber Arena: Το Βερολίνο στους ρυθμούς του Final Four

Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας βρίσκονται στην Uber Arena, λίγες ώρες πριν από την απογευματινή προπόνηση των αιωνίων εν όψει του Final Four.

Οι Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας βρίσκονται στην Uber Arena, λίγες ώρες πριν από την απογευματινή προπόνηση των αιωνίων εν όψει του Final Four και μετέφεραν τα τελευταία νέα από τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final Four 2024.

Οι απεσταλμένοι του SPORT24 ανέλυσαν την πίεση που θα έχει κάθε ομάδα αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν και για τις τέσσερις 24ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ