ΕΟΚ

Λιόλιος: "Το πρώτο βήμα για να πάμε πιο κάτω, μακριά η τοξικότητα"

2022-2023 / FINAL-8 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-8 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από το φινάλε του πρώτου Final Eight στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Λίγη ώρα μετά από το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, κάνοντας τον απολογισμό της διοργάνωσης. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη να επαναληφθούν τέτοιες διοργανώσεις, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το άδειο γήπεδο στους αγώνες των προημιτελικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έγιναν πολύ όμορφοι αγώνες. Είναι το πρώτο βήμα για να πάμε ακόμη πιο κάτω. Να καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός μας ενώνει, να γιορτάζουμε όλοι μαζί σε ένα κόσμιο περιβάλλον".

Για το γεγονός πως στους προημιτελικούς τα "Δύο Αοράκια" ήταν άδεια: "Όταν δοκιμάζουμε πράγματα, όπως το Final Eight, θα δούμε τα καλά και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα υπόλοιπα. Αλίμονο αν τα κάναμε όλα τέλεια. Το μείζον είναι να υπάρχει ασφάλεια. Είμαστε δίκαιοι προς όλες τις ομάδες.

Από εκεί και πέρα, είδαμε χθες έναν υπέροχο αγώνα όσον αφορά το φίλαθλο πνεύμα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δείχνει ότι το μπάσκετ μπορεί να δώσει νέα πνοή, στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό. Μακριά η τοξικότητα. Ό,τι τοξικότητα υπάρχει, όσο είμαστε εμείς, δεν θα είναι εντός των γηπέδων".

Για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: "Τα παιχνίδια της Εθνικής είναι τα παιχνίδια όλων μας. Σε όλα πάμε για τη νίκη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Τους περιμένουμε στο γήπεδο".

TAGS ΕΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ