ΕΟΚ

Λιόλιος: "Το μπάσκετ είναι το μέσο για να ενώσουμε τους φιλάθλους και την κοινωνία μας"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Βαγγέλης Λιόλιος EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών (18/2) ότι το μπάσκετ θέλει να δώσει μήνυμα ενότητας στην Κρήτη.

Το μπάσκετ ενώνει. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η ΕΟΚ με το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) και την παράλληλη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών (18/2) στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο και σε αυτό στάθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι οι κορυφαίες ομάδες της χώρας θα παλέψουν - μόνο εντός παρκέ - για το τρόπαιο και έξω από αυτό είναι ενωμένες, θέλοντας να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είμαι ανάμεσα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα, ανάμεσα σε προπονητές καταξιωμένους και παίκτες που δίνουν το παράδειγμα σε όλους που βρίσκομαι ανάμεσα σε προπονητές και παίκτες καταξιωμένους.

Θα ήθελα να χαιρετήσω τον υπουργό αθλητισμού που βρίσκεται κοντά μας. Κύριε υπουργέ είναι τιμή και χαρά μας που βρίσκεστε κοντά μας και που στηρίζετε την προσπάθεια αυτή και που πορευόμαστε με κοινές αρχές και αξίες. Θέλω να χαιρετήσω τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού που είναι ανάμεσά μας ξανά και μας τιμά. Επίσης, τον χορηγό μας, τον ΟΠΑΠ που είναι συνέχεια μαζί μας και στηρίζει την προσπάθεια αυτή, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ που είναι ανάμεσά μας και από την περιφέρεια της Κρήτης που για μία ακόμη φορά κάνουμε το Final 8 εκεί.

Ευελπιστούμε όπως με την πάροδο του χρόνου, αυτός ο θεσμός που βλέπετε αυτήν την εικόνα που το κύπελλο είναι γιορτή μια που ενώνει τους πάντες και κυρίως ενώνει τους φιλάθλους και την κοινωνία μας. Το μπάσκετ είναι το μέσο για να ενώσουμε τους φιλάθλους και την κοινωνία μας.

Μπορεί εντός αγωνιστικού χώρου οι ομάδες να μάχονται η μία την άλλη, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου είμαστε αυτοί εδώ ενωμένοι. Και σήμερα έχουμε τη χαρά αυτή τη ενότητα να μην αφορά μόνο το μπάσκετ Ανδρών, αλλά και το μπάσκετ Γυναικών. Ευελπιστούμε αυτή η διοργάνωση να είναι προάγγελος των μεγάλων διοργανώσεων που έρχονται και θα διεξαχθούν στη χώρα μας όπως είναι το Προολυμπιακό Τουρνουά το καλοκαίρι, που ευελπιστούμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωμπάσκετ Γυναικών το 2025 που θα γίνει στη χώρα μας, περιμένοντας τόσο η Εθνική Ανδρών, όσο και η Εθνική Γυναικών να μας κάνουν περήφανους.

Η ΕΟΚ είναι φιλόξενη με όλους και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το παράδειγμα στην ελληνική κοινωνία με την εικόνα και όχι με τα λόγια πως ο αθλητισμός ενώνει"

TAGS ΕΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ