ΕΟΚ

Λιόλιος: "Παίρνουμε μαθήματα για τα επόμενα χρόνια ώστε να κάνουμε σωστά όσα δεν είχαμε κάνει"

Λιόλιος: "Παίρνουμε μαθήματα για τα επόμενα χρόνια ώστε να κάνουμε σωστά όσα δεν είχαμε κάνει"
INTIME

Για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στα Χανιά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αλλά και τη δίψα για διακρίσεις με την Εθνική μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Συγχαρητήρια προς όλους όσους εργάστηκαν για το Κύπελλο Ελλάδας γυναικών αλλά και προς τις αθλήτριες και το κοινό έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος σε δηλώσεις του μετά από την λήξη του τελικού στα Χανιά.

Ο Λιόλιος τόνισε πως η φετινή διοργάνωση είναι παράδειγμα ώστε να γίνουν σωστά τις επόμενες χρονιές όλα όσα δεν είχαν γίνει τις προηγούμενες ενώ παράλληλα εξέφρασε τη δίψα της ομοσπονδίας για μία διάκριση των Εθνικών ομάδων σε άνδρες και γυναίκες.

"Υπήρξαν αρκετές στιγμές που μου άρεσαν. Μου άρεσε που μπήκαν μαζί οι παίκτριες των δύο ομάδων, που ο κόσμος πανηγύρισε σε κόσμιο επίπεδο, που η μία ομάδα αγκάλιασε την άλλη στο τέλος. Είναι κι ένα βήμα για το μέλλον, είναι κάτι που το πιστεύουμε. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο Final Four και ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων για τη βοήθεια και τη φιλοξενία. Παίρνουμε μαθήματα, ότι δεν έχουμε κάνει σωστά φέτος, να το κάνουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον

Παλεύουμε για μια διάκριση και με την Εθνική Ομάδα. Η δική μας δουλειά είναι να δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο προπονητικό επιτελείο και στις αθλήτριες, ώστε να νιώσουν την ομοσπονδία σπίτι τους. Η Εθνική Ομάδα μας κάνει περήφανους ως Έλληνες και μας ενώνει όλους".

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ