ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Λιόλιος: "Ο Γκάλης πέρα από πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ, είναι πρεσβευτής της ΕΟΚ σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης"

Λιόλιος: "Ο Γκάλης πέρα από πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ, είναι πρεσβευτής της ΕΟΚ σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης"

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Γκάλη στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Αίγυπτο για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε μαζί με τον Νίκο Γκάλη στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με την Αίγυπτο για το Προολυμπιακό Τουρνουά, αποθεώνοντας τον "γκάνγκστερ" για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, τονίζοντας πως είναι πρεσβευτής του, αλλά και της Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου:

"Σήμερα μαζί μας έχουμε για ακόμα μία φορά τον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης είναι αυτός, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε, ότι όλοι εδώ στο γήπεδο βρισκόμαστε εξαιτίας του. Άνοιξε δρόμους για το ελληνικό μπάκσετ να φτάσει ψηλά. Άνοιξε δρόμους στο ελληνικό μπάσκετ να πάει στην Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Γκάλης πέρα από πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, είναι πρεσβευτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Έτσι λοιπόν σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μπορέσουμε να είμαστε μαζί με παιδιά και ανθρώπους με προβλήματα όρασης και στο κομμάτι της ένταξης, της συμπερίληψης, ο Νίκος μας δείχνει τον δρόμο, το μπάσκετ να μπει μέσα στην κοινωνία.

Νίκο, εκφράζοντας αυτή τη στιγμή το ελληνικό μπάσκετ, σε ευχαριστούμε, όχι μόνο που το πήγες μπροστά σε όλη την Ευρώπη, αλλά που το βάζεις σε κάθε σπίτι και φέρνεις όλους τους ανθρώπους να μπουν μέσα στο μπάσκετ, να το αγκαλιάσουν"

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ