ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λιόλιος για Εθνική Μπάσκετ: "Θέλουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πολεμήσουμε"

Λιόλιος για Εθνική Μπάσκετ: "Θέλουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πολεμήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών και επεσήμανε ότι θα μπαίνουν πάντα υψηλοί στόχοι.

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στον αγώνα της με τη Μεγάλη Βρετανία (20:00, LIVE από το SPORT24 και από το Novasports 4) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βρέθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της γαλανόλευκης και τόνισε πως πάντα θα βάζει υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της "NOVA": "Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο. Αυτό είναι η Εθνική ομάδα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Αληθινά τι πιστεύω. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η μεγάλη μας νίκη. Ξεπερνάει τις νίκες ή τις ήττες στο γήπεδο. Αυτό που κρατώ είναι το μήνυμα ενότητας από αυτά τα παιδιά. Ο Κώστας γυρνάει μαζί με τους συμπαίκτες του. Είναι κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Ο Μπουρούσης ερχόταν από την Κίνα για να παίξει. Η Εθνική είναι κάτι που δεν αγγίζεται και μας δίνει το δρόμο. Ήδη έχουμε κερδίσει, μας έχει κερδίσει.

Ο Νίκος Ζήσης με το ήθος, την αγάπη του, είναι ο Ζήσης όλης της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι προπονητής όλης της Ελλάδας. Ο Δήμος Ντικούδης είναι επιλογή όλης της Ελλάδας. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. Μπορεί να κάνω 100-1000 λάθη, αλλά ακούμε τι λέει ο κόσμος. Αυτός είναι ο κριτής.

Δεν είναι όμορφο να βάζεις δύσκολους στόχους και να τα καταφέρνεις; Καλύτερα να βάλεις υψηλούς στόχους και να αποτύχεις, παρά χαμηλούς για να πετύχεις. Η Εθνική θα βάλει ψηλούς στόχους. Θέλουμε την θετική ενέργεια όλων για να κερδίσουμε.

Ο στόχος μου δεν είναι να εξυγιάνω. Σήμερα είναι η μέρα της Εθνικής. Από αύριο ανοίγει μια μέρα για άλλα πράγματα. Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από αλήθεια.

Εμείς θέλουμε να είναι η Εθνική όλων των Ελλήνων. Θέλουμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πολεμήσουμε. Μιλάμε με όλους. Ας χαρούμε τη στιγμή, ας δώσουμε τη σημερινή μάχη. Είναι σημαντικός ο αγώνας για να βρεθούμε στο παγκόσμιο του 2023. Η ομάδα χρειάζεται θετική ενέργεια

Όπου μας καλούν, όπου έχουμε οικοδεσπότες που μας καλούν θα είμαστε παρόντες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ