ΕΟΚ

Λιόλιος: "Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τους διαιτητές της Αττικής και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την ελληνική διαιτησία, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και με "σκληρή γλώσσα".

Σε συνάντησή του με τους διαιτητές της Αττικής, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος παρουσίασε τον Χρήστο Χριστοδούλου ως ειδικό σύμβουλο για τα θέματα διαιτησίας, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την ελληνική διαιτησία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν δίστασε να μιλήσει και με "σκληρή γλώσσα" λέγοντας πως αν ξαναδεί παιδί να κλαίει λόγω της διαιτησίας, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν.

"Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν, αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό επειδή δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος.

Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία, αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να σας προβληματίσει όλους σας".

Από την πλευρά του ο Χρήστος Χριστοδούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα, θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ