ΕΟΚ

Λιόλιος: "Αν δεν πατήσεις στην πραγματικότητα τότε κάνεις όνειρα, άλλο όραμα άλλο όνειρα".

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στον τελικό του Super Cup και μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα για τους στόχους της νέας διοίκησης.

Με στόχο το μπάσκετ να ενώσει τους Έλληνες και να φέρει τα παιδιά στο γήπεδο, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (28/9). Στόχος της νέας διοίκησης όπως είπε είναι η Εθνική ομάδα να ξαναβγάλει τον κόσμο στους δρόμους και το μπάσκετ να ενώσει τους Έλληνες.

Μάλιστα επισήμανε ότι η νέα ομοσπονδία έχει όραμα ενώ διαχώρισε την έννοια του οράματος με τα όνειρα.

"Νομίζω ότι είναι λίγο πολύ γνωστό το τι θα ειπωθεί την Τρίτη. Ουσιαστικά είναι οι προγραμματικές δηλώσεις, για το τι θα κάνουμε στη θητεία μας. Να γνωρίζουν τα σωματεία τι έχουμε σκοπό να κάνουμε με τα οικονομικά, με το θέμα της διαιτησίας, με το θέμα του προπονητή της Εθνική. Ένα προς ένα θα τα αναλύσουμε. Τα θεωρητικά δεν μου αρέσουν, είμαι πρακτικός άνθρωπος. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν με συγκεκριμένα νούμερα τι πρέπει να κάνουμε.

Το όραμα το δικό μου και όλοι της ομάδας μας είναι να ενωθούμε. Το μπάσκετ είναι κάτι που μας έχει ενώσει. Πρέπει να φέρει ξανά τα παιδιά στο γήπεδο και πρέπει η Εθνική να μας βγάλει ξανά στους δρόμους. Ο στόχος μας είναι η Εθνική ομάδα να μας κάνει περήφανους. Το μπάσκετ ενώνει. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος. Αν δεν πατήσεις στην πραγματικότητα και δεν βαδίζεις με αυτό που έχεις, τότε κάνεις όνειρα. άλλο όραμα άλλο όνειρα".

TAGS ΕΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ