LIGA ENDESA

Liga Endesa: Η Τζιρόνα κάνει την υπέρβαση με τον Πιερ Οριόλα

Ο Πιερ Οριόλα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Πιερ Οριόλα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI SPORTS

Ο Πιερ Οριόλα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ταιριάζει όμως απόλυτα σε αυτά του Αΐτο Ρενέσες, ο οποίος τον έχει καλέσει στη Τζιρόνα.

Η παρουσία του Μαρκ Γκασόλ και του Αΐτο Ρενέσες έχουν μετατρέψει την Τζιρόνα σε έναν εξαιρετικά ελκυστικό προορισμό στη Liga Endesa. Αν και νεοφώτιστη, η Τζιρόνα έχει το υπόβαθρο να κάνει τη διαφορά στην offseason και να γεμίσει με ταλέντο.

Κάτι τέτοιο αποτυπώνεται άλλωστε στο προχωρημένο των επαφών με τον Πιερ Οριόλα. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα φέρεται να μην υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την επόμενη σεζόν, γεγονός που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί η Τζιρόνα. Κι αν πριν από μερικές ημέρες η Μανρέσα έδειχνε ο πιο πιθανός προορισμός (σ.σ.: εκεί ξεκίνησε την καριέρα του), πλέον η Τζιρόνα καταγράφεται ως το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Πιερ Οριόλα βρέθηκε την περασμένη πενταετία στην Μπαρτσελόνα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στη Liga Endesa δύο φορές (2017, 2021) και στο SuperCopa Endesa τρεις φορές (2018, 2019, 2021).

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ