LIGA ENDESA

Liga Endesa: Η Μπανταλόνα έστειλε την Μπασκόνια σπίτι της και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι

Liga Endesa: Η Μπανταλόνα έστειλε την Μπασκόνια σπίτι της και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι
PRINTSCREEN

Η 7η Μπανταλόνα απέκλεισε με 2-0 νίκες την 2η και Ευρωλιγκάτη Μπασκόνια στον πρώτο γύρο των playoffs της Liga Endesa. Τη δεύτερη νίκη ακολούθησαν πολύ όμορφες στιγμές στο γήπεδο των Καταλανών.

Η Μπανταλόνα, η οποία τερμάτισε 7η στην κανονική διάρκεια της Liga Endesa, κατάφερε να κάνει το 2/2 απέναντι στην Μπασκόνια και να την ρίξει στο καναβάτσο από τον πρώτο γύρο των playoffs, παρότι εκείνη πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία σε όλη την regular season και έχασε μόλις στην τελευταία αγωνιστική την πρωτιά από την Μπαρτσελόνα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι οπαδοί της Μπανταλόνα, που όσο αισιόδοξοι κι αν ήταν δεν θα μπορούσαν να περιμένουν τόσο ευτυχή κατάληξη στη σειρά με τους Βάσκους, όταν η ομάδα τους πήρε και τη δεύτερη νίκη, σηκώθηκαν όρθιοι και πανηγύρισαν ένθερμα την πρόκριση στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Φυσικά, και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι παίκτες της Μπανταλόνα, απόλαυσαν ιδιαίτερα τη στιγμή και ανταπέδωσαν το ζεστό χειροκρότημα, ενώ ο Κάιλ Γκάι, που έβαλε 36 και 22 πόντους αντίστοιχα στα δύο ματς με την Μπασκόνια, δεν σταμάτησε να μοιράζει selfies και αυτόγραφα.

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ